Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan Center for Sundt Liv og Trivsel (herefter ”Centeret”, ”vi”, ”os” ”vores”), behandler dine personoplysninger.

Dataansvarlig

2
2.1 Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:
Center for Sundt Liv og Trivsel
CVR-nr. 43550942,
Islands Brygge 41, 5. sal
2300 København S
info@cslt.dk

3 Beskrivelse af behandlingen
 

3.1 Hvilken information, der er relevant for dig, afhænger af dit forhold til Centeret; for eksempel om du er ansøger om bevilling eller du er rådgiver eller jobansøger.

4 Overførsel ud af EU/EØS

4.1 Vi overfører generelt ikke dine personoplysninger til lande uden for EU/EØS.

4.2 I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at fravige herfra. De relevante lande er muligvis ikke vurderet af Europa-Kommissionen som lande, der sikrer et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau for personoplysninger. Vi vil sikre, at der er et retligt grundlag for overførslen, f.eks. ved at tilvejebringe fornødne garantier for overførslen ved brug af Kommissionens standardkontrakter for overførsel til tredjelande, som publiceret af Kommissionen, samt eventuelle supplerende foranstaltninger, som måtte være nødvendige for at sikre et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau. Du har mulighed for at få en kopi af aftalen, der regulerer overførslen af dine personoplysninger ved at kontakte os på info@centerforsundtlivogtrivsel.dk.

5 Fortrolighed

5.1 Dine personoplysninger vil blive behandlet som fortrolige. Det er herunder kun de personer, der har et forretningsmæssigt behov for at tilgå dem, der vil få adgang til dine personoplysninger. Dine oplysninger bliver kun behandlet til de formål, der er angivet i denne privatlivspolitik.

6 Dine rettigheder

6.1 Du har følgende rettigheder:

  • Retten til information. Du har ret til anmode os om oplysninger om eller adgang til dine personlige informationer. Der er dog undtagelser, som betyder, at du ikke altid modtager al den information, som vi behandler.
  •  Retten til berigtigelse. Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig berigtiget. Du har også ret til at få fuldstændiggjort personoplysninger, som du mener er ufuldstændige.
  • Retten til sletning. Du har i visse tilfælde ret til at anmode om sletning af dine personoplysninger.
  • Retten til begrænsning af behandling. Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Retten til at gøre indsigelse. Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger. Det betyder, at du kan stoppe eller forhindre os i at behandle dine personoplysninger. Det gælder dog kun i visse tilfælde, og vi behøver ikke stoppe med at behandle dine personoplysninger, hvis vi kan give legitime grunde til at forsætte behandlingen af dine personoplysninger.
  • Retten til at tilbagekalde samtykke. Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Retten til dataportabilitet. Du har ret til at anmode om at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format. Retten er dog ikke ubegrænset og der kan derfor være visse tilfælde, hvor vi ikke er forpligtet til at imødekomme an anmodning om dataportabilitet.
  • Retten til at klage. Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

6.2 Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at kontakte os på info@cslt.dk.

6.3 Ovenstående rettigheder kan være betingede eller begrænset i overensstemmelse med gældende ret.

Sidst opdateret 07-12-2023.